Ürün Adı:
Isırgan Tohumu Yağı (Soğuk pres yöntemiyle elde edilmiştir)
İçindekiler:
Isırgan Tohumu Yağı / Nettle Seed Oil
Ürün Hakkında:
Isırgan tohumu yağı içeriğinde doğal malzemeler bulunduran oldukça güçlü ve etkili bitkisel bir yağdır. Cilt ve saç rahatsızlıklarını güzelleştime için yaygın olarak kullanılmaktadır. Yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur, cilde parlaklık verir. Eklem ağrılarının giderilmesine yardımcı olur, tırnak ve ayak bakımınında da oldukça etkilidir.
Kullanım Önerisi:
Saç bakımında her aşamada kullanılabilir. Haricen cilt bakımında masaj yöntemiyle uygulanabilir.
Üretici Firma:
Maia Mc Cosmetics
İşletme Kayıt No:
TR-34-K-206559